PARTNERS

VENDORSHOPS


IT FIRST is een trotse Platinum-partner van Dell EMC in Core Client, Networking, Server en Storage. Dit betekent dat we de volledige ondersteuning van Dell EMC hebben en gekwalificeerd zijn om een vertegenwoordiger van hun wereldwijde merk te zijn. 

BEZOEK ONZE DELL PAGINA

IT FIRST is HP Amplify Power Services Partner. Dit betekent dat wij één van HP‘s meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers zijn. We zijn geautoriseerd om advies te geven en alle HP-producten en oplossingen te verkopen en te ondersteunen. 

BEZOEK ONZE HP PAGINA

IT FIRST is een trotse gecertificeerde Lenovo PC Platinum partner. Als gecertificeerde reseller van Lenovo kunnen wij onze relaties adviseren en ondersteunen over de producten en oplossingen van Lenovo. 

BEZOEK ONZE LENOVO PAGINA
 

Als Microsoft Silver Partner heeft IT FIRST zich bewezen een cruciale partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft producten. IT FIRST is als Microsoft Surface Authorized Reseller een belangrijke partner bij aanschaf en implementatie van Microsoft Surface, Microsoft 365 Cloud producten en software licenties.

BEZOEK ONZE MICROSOFT PAGINA

IT FIRST is een Samsung Silver Reseller voor B2B mobile en voor Samsung Knox. Als Certified Reseller kunnen we onze relaties naast Samsung Knox, ook adviseren en ondersteunen bij een implementatie of uitrol van mobile devices.BEZOEK ONZE SAMSUNG PAGINA
 

De laptop docks van StarTech zijn speciaal ontworpen voor de IT-professional, gemakkelijk te gebruiken en bevatten performance features die niet te vinden zijn op consumer modellen. Docks zijn uitvoerig getest door StarTech en externe laboratoria om compatibiliteit en betrouwbaarheid op lange termijn te garanderen. IT FIRST BV is partner van StarTech.com.

BEZOEK ONZE STARTECH PAGINA

MEER OVER DE PARTNERS VAN IT FIRST

 

PARTNERSTATUSSEN

Naast vendoren en strategische partners, heeft IT FIRST nog vele andere partners. Samen zorgen we voor een goede relatie waar u als bedrijf van kan profiteren. Bekijk onze overige partners.

MEER INFORMATIE 

PARTNER NIEUWS

Vindt hier al het nieuws over IT FIRST, haar producten en diensten. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

MEER INFORMATIE

SHOP OP MERK

IT FIRST doet zaken met meer dan 2.000 merken! Bent u op zoek naar een specifiek product en/of merk? Shop dan hier per merk.

MEER INFORMATIE