WIJ ZIJN
IT FIRST
,
WELKOM!

 

ONZE ACHTERGROND


IT FIRST is een volwaardige IT-partner en gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen, waaronder hardware, software en diensten. Wij leveren alles vanaf de werkplek tot aan het datacenter en de cloud.

Of het nu slechts gaat om een eenvoudige en snelle levering van jouw werkplek hardware en/of software, of om een van de meest complexe vraagstukken met betrekking tot jouw datacenter en software licenties, dan ben je  bij IT FIRST aan het juiste adres.

We helpen je graag voorzien van advies, ontwerp, installatie, implementatie, migraties, project management, training, support- & beheer. Het beheer en support kunnen wij deels of zelfs volledig voor je  uit handen nemen. We doen veel zelf, en waar nodig werken wij samen met onze vaste partners. Door onze expertise te bundelen, zijn wij in staat om een complete dienstverlening van A tot Z aan te bieden. Wij leveren onafhankelijk en objectief advies en zijn niet fabrikant gedreven, waardoor jij bij ons ook nooit vendor lock-in zult ervaren.

Onze IT-Professionals hebben een uitzonderlijke passie en drive voor IT, en staan altijd klaar om je te helpen adviseren bij de juiste keuze uit de verschillende technologische oplossingen. Daarbij houden we altijd rekening met jouw wensen, business behoeften en budget. 

We doen wat er van ons gevraagd wordt, maar wij denken veel liever proactief met je mee. Persoonlijke aandacht, een hoog service- & kennisniveau, proactief meedenken, toegevoegde waarde en de beste voorwaarden op het gebied van prijs en levering, vormen de basisprincipes van IT FIRST.

Wil je meer weten over IT FIRST, en wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom gerust een keer vrijblijvend langs, we hebben goeie koffie!

IT FIRST is actief sinds 2007, telt circa 20 medewerkers en ons kantoor zit gevestigd in hartje Amstelveen. Wij leveren aan het MKB en de grootzakelijke markt. 
 

IT FIRST  kenmerkt zich als een klantvriendelijke organisatie die essentiële zaken als een open en servicegerichte relatie met onze klanten als zeer belangrijk acht. 

Kick Frenken • CEO of IT FIRST sinds 2007 

ONZE  CULTUUR  

Als IT FIRST vinden wij het belangrijk dat JIJ als klant goed geholpen wordt, en de service krijgt die je verdiend.  We hechten veel waarde aan het opbouwen van een goede en vertrouwelijke band voor de lange termijn, en op een prettige en eerlijke manier zaken met elkaar te doen. Jouw belang staat bij ons altijd voorop!

Bij ons heerst een no-nonsense en open cultuur. Geen stijve harken en ego’s, maar gedreven professionals met een passie voor IT en aandacht voor de klant. 

Wij hanteren de onderstaande kernwaarden, wat de basis van onze organisatie vormt:

ONZE KERNWAARDEN  

PERSOONLIJKE AANDACHT & CONTACT

SERVICE- & KLANTGERICHT

OPENHEID & EERLIJKHEID

INTEGER

BELOFTEN & AFSPRAKEN NAKOMEN

KLANTTEVREDENHEID

ONZE MISSIE

Het is onze missie om klanten te helpen met hun IT-behoeften. En met het bieden van een passende oplossing, die een bijdrage levert aan jouw business. Wij zijn dol op het helpen oplossen van jouw (technische) problemen en uitdagingen. 

Wij helpen klanten in het maken van de juiste strategische keuzes op IT vlak.  
Bij elk project hanteren onze consultants de volgende uitgangspunten:  

- Het helpen verbeteren en vereenvoudigen van jouw IT-infrastructuur
- Vereenvoudiging van management, en beheer van jouw IT-infrastructuur
- Verlagen van de complexiteit
- Verlagen van de kosten (TCO – Total Cost of Ownership, CapEx en OpEx). 

Wij streven ernaar om een betrouwbare IT-partner voor je te zijn, voor de lange termijn.  

ONZE VISIE

De IT-wereld wordt steeds complexer, waarbij er steeds meer specialisme om de hoek komt kijken. Voor veel organisaties is het lastig om bij te blijven met de laatste technologische ontwikkelingen en het kennisniveau hoog te houden. Daarnaast is er ook op de arbeidsmarkt is er een enorme tekort aan goeie en ervaren IT-specialisten. 

Wij hechten waarde aan het bijhouden van onze kennis, en zijn goed op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. Wij kunnen jou helpen daar waar net uw kennis of expertise te kort schiet. 

Wij maken continue bewuste afwegingen welke (nieuwe) bewezen technologieën interessant en van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Hiermee hebben wij ook een unieke propositie in de markt, en komen we niet met een ‘me-too’ verhaal. Maar juist iets innoverend wat bijdraagt aan de verbetering van jouw business. 

Onafhankelijk advies, zonder enige vendor gedrevenheid. Wij denken graag met je mee, en kijken naar wat de beste oplossing voor je is.  Wij bieden maatwerk oplossingen aan, afgestemd op jouw behoeften en business.