LIFECYCLE MANAGEMENTWij nemen met onze Lifecycle Management Services het "gedoe" rondom de werkplek uit handen, waardoor de servicedesk of IT-afdeling zich kan focussen op bedrijf kritische zaken en streven naar een hogere medewerkerstevredenheid. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van Lifecycle Management Services en waarom het interessant kan zijn voor je organisaties:
Efficiëntie en tijdsbesparing

Door middel van een klantportaal kunnen verschillende taken efficiënt worden uitgevoerd, zoals bestellingen plaatsen, voorraad bijhouden, pre-configuraties beheren, storingen afhandelen en logistiek plannen. Dit bespaart tijd en vermindert administratieve lasten.
Verbeterd voorraadbeheer

Real-time inzicht in voorraadniveaus en de status van bestellingen en reparaties zorgt voor geoptimaliseerd voorraadbeheer en voldoende beschikbaarheid van apparatuur, inclusief een up-to-date CMDB.
Pre-configuratie en gemakkelijke implementatie

Apparaten worden vooraf geconfigureerd volgens de specifieke behoeften van de organisatie, waardoor installatietijd wordt verminderd en operationele onderbrekingen worden geminimaliseerd.
Efficënte logistiek en planning

Uitgebreide logistieke ondersteuning zorgt voor snelle en betrouwbare levering van apparatuur op de juiste locatie, waardoor operationele vertragingen worden voorkomen.
Vereenvoudigde in- en uitdiensttreding van medewerkers

Het in- en uitdiensttredingsproces wordt gestroomlijnd, waardoor nieuwe medewerkers snel aan de slag kunnen en gegevens van vertrekkende medewerkers veilig worden verwijderd volgens de geldende wet- en regelgeving.

Daarnaast bieden Lifecycle Management Services:

  • Snelle vervanging van apparatuur met next business day onsite swap, minimaliseert de impact op de productiviteit en zorgt ervoor dat medewerkers snel weer aan de slag kunnen. In veel gevallen kan het ook dezelfde dag.

  • Verantwoorde afvoer en datavernietiging waarbij oude apparatuur veilig wordt verwijderd en gevoelige gegevens worden vernietigd volgens de geldende regelgeving en milieunormen.

  • Overname en duurzaam refurbishen van oude apparatuur, waardoor hergebruik wordt gestimuleerd en de levensduur van apparatuur wordt verlengd, wat bijdraagt aan een duurzame IT-strategie.

Met Lifecycle Management Services kunnen organisaties profiteren van deze voordelen en zich richten op hun kernactiviteiten.
Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie en interesse of gebruik het contactformulier.