PARTNER
STATUSSEN

Wij geloven dat langdurige relaties met vendoren het beste resultaat brengt voor alle partijen. Door continue certiferingen te behalen houden wij onze kennis up-to-date en kunnen wij jou, als klant, voorzien van gedegen advies.

ADOBE CERTIFIED RESELLER

IT FIRST is Certified Reseller in het Adobe Partner Connection Reseller Programma en biedt klanten volledige toegang tot Adobe producten en diensten. 

MEER INFORMATIE

APC PREMIER PARTNER

Het bereiken van het Premier Partner-niveau is een prestatie die ons vermogen benadrukt om APC by Schneider Electric UPS-systemen te leveren, installeren en onderhouden.

MEER INFORMATIE

ARUBA BUSINESS PARTNER

Aruba Networks (a Hewlett Packard Enterprise Company) biedt de meest beveiligde en complete oplossingen voor je infrastructuur. IT FIRST is Aruba Business Partner.

MEER INFORMATIE

BROTHER BUSINESS PARTNER

IT FIRST is officieel Brother Business Partner. Wij bieden je een ruim assortiment Brother inkjet- en laserprinters op onze website. Wij geven je graag advies bij het kiezen van een voor jou geschikte nieuwe printer.

MEER INFORMATIE

CHERRY CERTIFIED PARTNER SILVER

Als Silver partner van CHERRY, een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van computer invoerapparatuur, kan IT FIRST jou voorzien in de beste keyboards en muizen tegen de beste condities en prijs.

MEER INFORMATIE

CISCO SELECT PARTNER

IT FIRST is Cisco Select partner, en biedt kennis en expertise op het gebied van Storage, Virtualisatie, Networking & Security.

MEER INFORMATIE

CLEVERTOUCH APPR. PARTNER

Clevertouch-waarden zijn gericht op de relatie tussen partners, technologie en klanten, om iedereen in staat te stellen meer te bereiken, samen te werken en ideeën tot leven te brengen.

MEER INFORMATIE

DELL EMC GOLD PARTNER

IT FIRST is een trotse Gold-partner van Dell EMC in Core Client, Networking, Server en Storage. Dit betekent dat we de volledige ondersteuning van Dell EMC hebben en gekwalificeerd zijn om een vertegenwoordiger van hun wereldwijde merk te zijn.

MEER INFORMATIE

DYNABOOK GOLD BUSINESS PARTNER

IT FIRST is trots om zichzelf Dynabook Gold Business partner te mogen noemen. Dynabook levert de kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties die jij van de Laptop Expert mag verwachten.

MEER INFORMATIE

EPOS AMPLIFY PARTNER

IT FIRST is aangesteld als EPOS Amplify Partner. Dit betekent dat IT FIRST voldoet aan de gestelde eisen van EPOS en je verzekerd bent van de beste kwaliteit en service!

MEER INFORMATIE

EPSON AUTH. PARTNER

IT FIRST is een door Epson ColorWorks geautoriseerde wederverkoper van on-demand printers, epson-inktcartridges en blanco epson-etiketten.

MEER INFORMATIE

ESET SILVER PARTNER

We werken nauw samen met ESET en hun Endpoint Protection-applicaties worden door veel van onze klanten gebruikt. Steeds populairder bij onze klanten zijn hun ESET Dynamic Threat Defense en Two-Factor Authentication-producten.

MEER INFORMATIE

FORTINET AUTH. PARTNER

Fortinet levert uiteenlopende producten en diensten op het gebied van de beveiliging van netwerk infrastructuur, security analyzing, wireless security en web applicatie beveiliging.

MEER INFORMATIE

HP AMPLIFY POWER SERVICES PARTNER

IT FIRST is HP Amplify Power Services Partner. Dit betekent dat wij één van HP‘s meest betrouwbare en hoogst gekwalificeerde IT-resellers zijn. We zijn geautoriseerd om advies te geven en alle HP-producten en oplossingen te verkopen en te ondersteunen.

MEER INFORMATIE

HPE SILVER PARTNER

IT FIRST heeft van HPE Nederland de felbegeerde status van Silver Partner ontvangen. Het is één van de prominente partnerstatussen die HPE uitreikt aan partners die zich onderscheiden door hun kennis en ervaring op specifieke technologiegebieden.

MEER INFORMATIE

HUAWEI AUTH. PARTNER

Huawei Enterprise biedt oplossingen en diensten op het gebied van netwerkinfrastructuur, unified communications en collaboration, cloud computing en datacenter-beheer.

MEER INFORMATIE

INTEL TECHNOLOGY PROVIDER GOLD

INTEL TECHNOLOGY PROVIDER GOLD

MEER INFORMATIE

JABRA AUTH. PARTNER

Jabra-headsets en audioapparaten zijn via een netwerk van hooggekwalificeerde en professionele partners verkrijgbaar . Zij kennen onze producten door en door en zijn daardoor uitstekend in staat om jou te adviseren over de juiste headsetoplossing voor jouw bedrijf.

MEER INFORMATIE

JUNIPER RESELLER

Juniper Networks levert innovatie op het gebied van routering, switching en beveiliging. Hun innovaties in software, silicium en systemen transformeren de ervaring en economie van netwerken. IT FIRST is een geautoriseerde wederverkoper van Juniper.

MEER INFORMATIE

KENSINGTON PARTNER

IT FIRST is Kensington partner. Kensington creeërt professionele producten en oplossingen voor organisaties die gedreven zijn hun team optimaaal te laten presteren.

MEER INFORMATIE

LENOVO PC PARTNER PLATINUM

IT FIRST is een trotse gecertificeerde Lenovo PC Platinum partner. Als gecertificeerde reseller van Lenovo kunnen wij onze relaties adviseren en ondersteunen over de producten en oplossingen van Lenovo.

MEER INFORMATIE

MICROSOFT SILVER PARTNER

Als Microsoft Silver Partner heeft IT FIRST zich bewezen een cruciale partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft producten.

MEER INFORMATIE

MICROSOFT GOLD SURFACE PARTNER

IT FIRST is als Gold Microsoft Surface Partner een belangrijke partner bij aanschaf en implementatie van Microsoft Surface, Microsoft 365 Cloud producten en software licenties.

MEER INFORMATIE

NVIDIA PREF. SOLUTION PROVIDER

IT FIRST is er trots op de onderscheiding te hebben verdiend als NVIDIA Preferred Solution Provider. Op onze beurt zijn we in staat om onze klanten te voorzien van de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn tegen een redelijke prijs..

MEER INFORMATIE

PHILIPS AUTH. DEALER

Philips biedt diverse monitoren van hoge kwaliteit en krachtige, vooruitstrevende functies. Zo kun jij met Philips-monitoren optimaal rendement uit elke werkdag halen, ongeacht de omvang of activiteit van jouw bedrijf.

MEER INFORMATIE

SAMSUNG SILVER PARTNER

IT FIRST is een Samsung Silver Reseller voor B2B mobile en voor Samsung Knox. Als Certified Reseller kunnen we onze relaties naast Samsung Knox, ook adviseren en ondersteunen bij een implementatie of uitrol van mobile devices.

MEER INFORMATIE

AUTH. SANDBERG PARTNER

IT FIRST is authorized Sandberg partner. Met Sandberg bieden wij een partner die staat voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van accessoires.

MEER INFORMATIE

GECERTIFICEERD SOPHOS PARTNER

IT FIRST is gecertificeerd Sophos Partner, met Sophos bieden wij jou een geavanceerd beveiliging systeem in zowel hardware, als software.

MEER INFORMATIE

VEEAM SILVER PARTNER

IT FIRST biedt als Veeam Silver partner een brede kennis en expertise op het gebied van Storage & Data management oplossingen, waaronder Backup, Disaster Recovery en Data Archivering.

MEER INFORMATIE

VMWARE SOLUTION PROVIDER

De technologieën van VMware vereenvoudigen ICT-complexiteit, stroomlijnen activiteiten en helpt jouw bedrijf flexibeler, efficiënter en winstgevender te worden. Dankzij onze kennis en expertise en de persoonlijke aandacht ben jij bij IT FIRST aan het juiste adres!

MEER INFORMATIE

WESTERN DIGITAL PARTNER

De grootste leverancier van harde schijven is partner van IT FIRST! Western Digital heeft IT FIRST opgenomen in hun partner programma. Hierdoor kunnen we op grote schaal inkopen en zorgen dat de prijzen laag blijven.

MEER INFORMATIE