WELKOM IN DE LENOVO SHOPOVER LENOVO ZAKELIJK

Welkom in de Lenovo Shop. Hier vind je alle informatie over producten en oplossingen van Lenovo voor de zakelijke markt. Bij Lenovo staat innovatie voorop. En is de visie om ervoor te zorgen om persoonlijke apparaten te maken die meer mensen graag willen hebben. Dankzij de cultuur van Lenovo is het mogelijk om de technologie continu te vernieuwen. De diversiteit zorgt ervoor dat Lenovo sneller op een andere manier kan denken, te vernieuwen en opnieuw uit te vinden. Hierdoor heeft Lenovo een breed assortiment wat onder andere bestaat uit; laptops, desktops, workstations, tablets, beeldschermen, software en meer.


IT FIRST is een trotse gecertificeerde Lenovo PC Platinum partner. Als gecertificeerde reseller van Lenovo kunnen wij onze relaties adviseren en ondersteunen over de producten en oplossingen van Lenovo. Heb je een vraag over producten of oplossingen, neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Zij kunnen je hier kundig over adviseren.


Dave Redondo

Business Development Manager

Wil je meer informatie, neem dan contact met mij op!

Bedankt voor je bericht!

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om onze website.

 

WAAROM LENOVO?

DEVICE AS A SERVICE

MEER INFORMATIE

RUIM ASSORTIMENT

MEER INFORMATIE

TOP 4 PRODUCTEN

MEER INFORMATIE

LENOVO ASSORTIMENT  

Maak kennis met de Lenovo Think-reeks!  

THINKPAD

Het Lenovo ThinkPad-portfolio is voorzien van baanbrekende technologie die slimmer voor jou werkt en betrouwbaarheid levert waarop jij kunt rekenen. Al onze apparaten zijn volgens militaire specificaties getest tegen extreme omstandigheden. Er is ondersteuning op ondernemingsniveau beschikbaar om jouw bedrijf draaiende te houden.

MEER INFORMATIE

THINKBOOK

Lenovo ThinkBooks zijn lichtgewicht en stijlvol, en bieden naadloze beveiliging en efficiëntie. Functies zoals Modern Standby en Smart Power On helpen de prestaties te verhogen en de productiviteit te verbeteren. Onze technologie wordt voor jouw bedrijf aan het werk gezet met spraakbesturing, ontwerpen met twee schermen en verbeterde audio. 

MEER INFORMATIE

THINKCENTRE

ThinkCentre-desktopcomputers zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de realiteit van krimpende kantoorruimte. Onze innovatieve ontwerpen omvatten de Nano op telefoonformaat, de eerste 1L Tiny en Tiny-in-one, traditionele tower-pc's in de branche en onze all-in-ones. Deze pc's leveren superieure prestaties en robuuste beveiliging.

MEER INFORMATIE

THINKSTATION


De workstations van de ThinkStation P-serie leveren krachtige prestaties dankzij de nieuwste generatie Intel® Xeon®-processors en professionele grafische kaarten van NVIDIA® Quadro® in systemen met één of twee processors. De energiezuinige en veelzijdige ThinkStations zijn voorzien van ISV-certificering en bieden de superieure betrouwbaarheid die je verwacht van Think.

MEER INFORMATIE

THINKSMART


Met hun innovatieve technologie in combinatie met services op maat geven onze ThinkSmart-oplossingen een nieuwe invulling aan jouw vergaderruimte. Maak samenwerking productiever en efficiënter met apparaten die flexibele platforms bieden en aan iedere ruimte kunnen worden aangepast. Bovendien houdt de ingebouwde beveiliging uw gegevens veilig en jouw  privacy intact. 

MEER INFORMATIE

THINKVISION


Uitgerust met functies die de productiviteit van het moderne personeel verhogen, hebben ThinkVision-beeldschermen ook een gestroomlijnd, ergonomisch ontwerp. Deze beeldschermen zijn ontworpen met comfort, sRGB-kleurengamma, USB-C-oplossingen met één kabel, energiezuinigheid, ingebouwde audio of het gemak van het configureren van configuraties met meerdere schermen.

MEER INFORMATIE

ONTDEK ANDERE VENDOREN VAN IT FIRST

MICROSOFT

Als Microsoft Gold Partner heeft IT FIRST zich bewezen een cruciale partner te zijn voor haar klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft producten. Ook als Microsoft Surface Authorized Reseller zijn we er voor onze klanten bij aanschaf en implementatie van Microsoft Surface, M365 Cloud producten en software licenties.

MEER INFORMATIE

HP  

IT FIRST heeft bij HP een Amplify Power Services status. HP Amplify Power Services partners zijn HP's meest vertrouwde en gekwalificeerde leveranciers in de IT-wereld. Zij zijn erkend en bevoegd tot advisering, verkoop en ondersteuning aangaande alle producten en oplossingen van HP. 

MEER INFORMATIE

DELL  

Met de status DELL EMC GOLD Partner is IT FIRST erkend als organisatie om klanten te ondersteunen bij het vinden van de beste computer-oplossing voor hun organisatie. Van kosteneffectieve SMB-opties tot krachtige rack-, blade- en gedeelde infrastructuuroplossingen. 

MEER INFORMATIE

SAMSUNG

Als Certified Reseller kunnen we onze relaties naast Samsung Knox, ook adviseren en ondersteunen bij een implementatie of uitrol van mobile devices. Dus wil je als zakelijke eindklant uw Samsung telefoons nog veiliger gebruiken en makkelijker uitrollen in plaats van stuk voor stuk installeren.  

MEER INFORMATIE