SAMSUNG

OVER SAMSUNG ZAKELIJK


IT FIRST biedt een breed assortiment aan van Samsung, zoals telefoons, tablets, monitoren, displays, Solid State Drives en nog veel meer. Daarnaast bieden wij, als Samsung Knox GOLD Partner, ook Samsung oplossingen aan. 

IT FIRST is een Samsung Gold Reseller voor B2B mobile en voor Samsung Knox. Als Certified Reseller kunnen we onze relaties naast Samsung Knox, ook adviseren en ondersteunen bij een implementatie of uitrol van mobile devices.

Dus wil je als zakelijke klant jouw Samsung telefoons (en of Samsung tablets) nog veiliger gebruiken en makkelijker uitrollen in plaats van stuk voor stuk installeren, neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. Zij kunnen je hier kundig over adviseren en verder helpen!SAMSUNG SMARTPHONES

Samsung-smartphones zijn ontworpen voor bedrijf en hebben een groot scherm, lange accuduur en de bewezen beveiliging van Samsung Knox. Samsung-telefoons zijn compatibel met de meeste populaire MDM-oplossingen en geven werknemers de functies die zij nodig hebben om altijd en overal productief te zijn.

Galaxy S serie

ALLE MODELLEN

Galaxy Z serie

ALLE MODELLEN

Galaxy A serie

ALLE MODELLEN

Galaxy Note serie

ALLE MODELLEN

XCover  serie

ALLE MODELLEN

SAMSUNG TABLETS

Galaxy Tab S  serie


ALLE MODELLEN

Galaxy Tab A serie


ALLE MODELLEN

Tablets waarop je kan vertrouwen

Met Samsung Tablets hoef je nergens meer zorgen over te maken. Deze Tablets zijn klaar voor jouw bedrijf. Het Knox-beveiligingsplatform is op chipniveau geïntegreerd in Samsung Tablets en de slimme meerlaagse structuur biedt een complete set aan oplossingen. Eenvoudig te configureren. Probleemloos te beheren. IJzersterke beveiliging, vertrouwd door overheden wereldwijd.

ONTDEK SAMSUNG KNOX