SOFTWARE
LICENTIES


De wereld van software licenties verandert continue. Het wordt steeds complexer om van alle (nieuwe) licentievormen en regelgevingen van software fabrikanten goed op de hoogte te zijn.  
Tevens stappen veel fabrikanten over van een traditioneel licentiemodel, naar een maandelijkse subscriptie model. 

Wij beschikken over kennis & expertise op het gebied van software licenties. Onze licentiespecialisten adviseren je graag over welke licentievorm het beste voor jouw organisatie is, met als uitgangspunt hoe je als organisatie kunt besparen op de licentiekosten en tevens compliant bent met de regelgeving van de fabrikant. Dit om de risico’s laag te houden en onnodige boetes helpen te voorkomen. 

Heb jij advies of hulp nodig en wil je weten welke licentieconstructie het beste bij jouw organisatie en behoeften past, en hoe je op licentiekosten kunt besparen, neem dan eens vrijblijvend contact op met een van onze licentie consultants. Je kunt van ons verwachten dat je een eerlijk en onafhankelijk advies krijgt.

Bedankt voor uw feedback

Ons team zal je zo snel mogelijk een bericht sturen.
In de tussentijd nodigen wij je uit om onze website.

 

ONS LICENTIE AANBOD

Wij bieden software licenties aan van o.a.:  

Staat je merk er niet bij, twijfel niet en neem   contact  met ons op.

Ook voor losse software (pakketten) kun je uiteraard bij ons terecht.  

Ga naar onze webshop en vind het product wat jij zoekt.


SOFTWARE AUDIT

Wij voeren ook onafhankelijke software audits uit.
Hierbij nemen wij jouw volledige huidige licentieomgeving onder de loep en brengen een rapport uit of je compliant bent.

In dit rapport geven wij aan of je bepaalde licenties tekort komt, of zelfs teveel hebt. Ook of het support op jouw licenties nog loopt, of verlengd moeten worden.  

Voor meer informatie over software audit neem contact met ons op via +31(0)20 - 740 1500 of het contactformulier.