KEEPER
SECURITY

Keeper is het marktleidende, best beoordeelde cyberbeveiligingsplatform voor het voorkomen van wachtwoordgerelateerde gegevens inbreuken en cyberbedreigingen. 


VRAAG NU JE DEMO AAN

WAT IS KEEPER SECURITY?


Keeper Security, Inc. (Keeper) is het marktleidende, best beoordeelde cyberbeveiligingsplatform voor het voorkomen van wachtwoordgerelateerde gegevens inbreuken en cyberbedreigingen. Keeper's zero-knowledge beveiliging en encryptie software wordt vertrouwd door miljoenen mensen en duizenden bedrijven over de hele wereld om het risico van cyberdiefstal te beperken, de productiviteit van werknemers te verhogen en te voldoen aan compliance-normen.

Keeper is uitgeroepen tot PC Magazine's beste wachtwoordmanager van het jaar & Editors' Choice, PCWorld's Editors' Choice en is de winnaar van vier G2 Best Software Awards en de InfoSec Award voor Best Product in Password Management for SMB Cybersecurity. Keeper is SOC-2- en ISO 27001-gecertificeerd en staat ook op de lijst voor gebruik door de Amerikaanse federale overheid via het System for Award Management (SAM). 

 

 

ULTIEME BEVEILIGING

Van datacenter tot kantoor, Keeper levert het ultieme op het gebied van beveiliging en voorkomen van cyberdreigingen voor grote ondernemingen. Bescherm de toegang tot apps, systemen, geheimen en IT-bronnen met zero-trust en zero-knowledge architectuur. Vereenvoudig en versterk audits en naleving terwijl je organisatiebreed zichtbaarheid houdt, controle, gebeurtenissen logt en rapporteert. 

VOORKOM LEKKEN & VERLAAG DE KOSTEN

Keeper is jouw eerste verdedigingslinie tegen identiteitslekken. Voor organisaties die op zoek zijn naar ongeëvenaarde cyberbeveiliging beschermt Keeper’s unieke beveiligingsarchitectuur gegevens en systemen met een oplossing die snel inzetbaar is en eenvoudig in het gebruik. Keeper geeft je zichtbaarheid, controle en naleving, zodat je vertrouwen kunt hebben in de beveiliging van jouw organisatie. 

SNELLE INTEGRATIE

Keeper kan snel worden ingezet op de schaal van grote ondernemingen met geautomatiseerde en geassisteerde gebruikerstoevoeging. Ons team verzorgt gebruikerstrainingen, toevoegingen en support van wereldklasse. Keeper denkt buiten de gebaande paden met identiteits-, MFA-, IGA-, HSM- en SIEM-oplossingen waaronder Okta, Azure AD, Ping Identity, G Suite, YubiKey en vele andere. Gepatenteerde integratie met Single Sign-On (SAML 2.0)-oplossingen en SCIM-toevoeging biedt gebruikers een wachtwoordloze aanmeldingservaring terwijl zero-knowledge beveiliging gewaarborgd blijft.

VRAAG NU JE DEMO AAN BIJ JOUW ACCOUNTMANAGER

Bescherm jouw aanmeldgegevens en geheimen

Geheimhouding

Verwijder hard-coded aanmeldingsgegevens uit jouw broncode, automatiseer het beheer van aanmeldingsgegevens, API-sleutels, databasewachtwoorden en andere geheimen - integreert met jouw CI/CD-pijplijnen en DevOps-omgeving.

Veilige bestandsopslag

Maakt gebruik van PBKDF2 om authenticatiesleutels af te leiden op basis van het hoofdwachtwoord van de gebruiker. Of, authenticeer gebruikers met bestaande identiteitsproviders zoals Azure/Office 365 en Okta, waarbij je gebruikmaakt van Keeper SSO Connect.  

Versleutelde berichten

Stuur veilig berichten tussen werknemersapparaten met KeeperChat®, 's werelds veiligste berichtenoplossing om communicatie te beschermen met end-to-end versleuteling.

Monitoring dark web

Scan doorlopend op en ontvang alarmen over gecompromitteerde wachtwoorden om direct actie te ondernemen tegen overname van accounts met BreachWatch

Robuuste naleving en rapportage

Ondersteunt audits voor Sarbanes-Oxley (SOX) en andere regelgeving waarvoor monitoring van toegangscontrole en gebeurtenisaudits vereist zijn.

Beheerde eindgebruikersstoevoeging

Je kunt rekenen op onze snelle klantenservice, gedetailleerde toevoeging van gebruikers en training van onze specialisten.

KEEPER SECURITY VOLDOET ALS ENIGE AAN DE HOOGSTE CERTIFICERINGEN

Je bent dus in goed gezelschap.

 

Onderscheidingen van 's werelds grootste en betrouwbaarste software platform G2  

Vertrouwen zonder zorgen!

MEER WETEN? BEL OF MAIL MET JOUW ACCOUNTMANAGER

Bescherm jouw aanmeldgegevens en geheimen