OVER ONS

Wij zijn een volwaardige IT-partner, gespecialiseerd in de levering van hardware, software en IT-dienstverlening. Alles vanaf de werkplek tot aan het datacenter en de cloud.


Of het nu gaat om een eenvoudige en snelle levering van uw hardware en/of software of om de meest complexe IT-projecten, bij IT FIRST bent u aan het juiste adres. Wij leveren aan het MKB en de grootzakelijke markt. Wij helpen van advies, ontwerp, installatie, implementatie, configuratie, migraties, project management, training en support.


Onze jarenlange professionals hebben een uitzonderlijke passie en drive voor IT en staan altijd klaar voor onze klanten om te helpen. Persoonlijke aandacht, een hoog service- en kennisniveau, proactief meedenken en de beste voorwaarden op het gebied van prijs en levering vormen de basisprincipes van IT FIRST.


IT FIRST is opgericht in 2007, gevestigd in Amstelveen en is inmiddels uitgegroeid tot een mooi IT-bedrijf bestaande uit 25 professionals. Meer weten over IT FIRST? Kom gerust een keer vrijblijvend langs, we hebben goeie koffie!


Over IT FIRST

"IT FIRST kenmerkt zich als een klantvriendelijke organisatie die essentiële zaken als een open en servicegerichte relatie met onze klanten als zeer belangrijk acht."

ONZE WAARDEN

Onze Cultuur

ONZE CULTUUR

Bij IT FIRST heerst een no-nonsense cultuur. Geen stijve harken in pak, maar gedreven IT professionals die u kundig kunnen adviseren. Bij ons krijgt u de aandacht die u verdient en bent u geen nummertje. Gewoon leuk en prettig contact.

Onze missie

ONZE MISSIE

Het is onze missie om klanten te helpen. Om een betrouwbare IT-partner te zijn voor de lange termijn. Het inzetten van de juiste technologie om uw uitdagingen helpen op te lossen en een bijdrage te zijn aan uw business.

Onze waarden

ONZE VISIE

Wij hechten waarde aan het bijhouden van onze kennis en zijn goed op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen. De technologie verandert continue en harder dan ooit. Steeds meer interessante tech-startups komen op de markt en worden uiteindelijk door de grotere vendoren op een bepaald moment opgekocht.

MEER OVER IT FIRST

Nieuws

NIEUWS

Vindt hier al het nieuws over IT FIRST, haar producten en diensten. Zo blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

MEER INFORMATIE
Vacatures

VACATURES

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het succes en verdere groei van IT FIRST? We zijn altijd opzoek naar nieuwe collega's om het team te versterken.

MEER INFORMATIE
Contact

CONTACT

Wij adviseren u graag in uw ICT-behoeften. Maak daarom gerust een afspraak, dan komen wij langs bij u op locatie of nodigen u uit op onze vestiging in Amstelveen.

MEER INFORMATIE
Nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de IT-branche? En bent u geïnteresseerd in nieuwe producten en aanbiedingen van IT FIRST?

MEER INFORMATIE