Samsung
Knox
 

 

Samsung Knox is ingebouwd in mobiele apparaten van Samsung en beschermt al uw gegevens. Zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is voor u en uw bedrijf.

Focus op uw bedrijf

Samsung Knox is een combinatie van een bewezen beveiligingsfundament ingebouwd in Samsung-apparaten en een volwassen pakket bedrijfsoplossingen die gebruikmaken van dit platform, Secured by Knox.

Met de Knox-productsuite kunnen it-beheerders van bedrijven gedurende de gehele levenscyclus van het apparaat aan zakelijke behoeften voldoen. Mobiele apparaten eenvoudig beveiligen, implementeren en beheren voor zakelijk gebruik, terwijl werknemers productief kunnen blijven.

 

Wat is Samsung Knox?

Het Knox-beveiligingsplatform is ingebouwd in Samsung-apparaten en beveiligt ze vanaf het moment dat u ze uitpakt en inschakelt.

Samsung Knox is de overkoepelende oplossing die het Knox Platform (for Enterprise), dat geïntegreerd is in de hardware, combineert met Knox Solutions. Deze Solutions zijn Knox Configure, Knox Mobile Enrollment, Knox Manage en E-FOTA. Daarmee biedt Samsung Knox beheerders alle tools om devices te configureren op een manier die past bij hun wensen en eisen samen met een MDM naar keuz

Wat is Samsung Knox?

Het Knox-beveiligingsplatform is ingebouwd in Samsung-apparaten en beveiligt ze vanaf het moment dat u ze uitpakt en inschakelt.

Samsung Knox is de overkoepelende oplossing die het Knox Platform (for Enterprise), dat geïntegreerd is in de hardware, combineert met Knox Solutions. Deze Solutions zijn Knox Configure, Knox Mobile Enrollment, Knox Manage en E-FOTA. Daarmee biedt Samsung Knox beheerders alle tools om devices te configureren op een manier die past bij hun wensen en eisen samen met een MDM naar keuze

Apparaten aanpassen,
aan uw behoeften

Sinds de introductie in 2013 heeft Knox meer dan 1 miljard Samsung apparaten beveiligd en wordt dagelijks meer dan 70 miljoen apparaten beheerd. Wereldwijd vertrouwd, heeft Knox meer dan 15.000 bedrijven over de hele wereld geholpen hun doelen te bereiken.

Knox heeft de perceptie van Android als een veilig, stabiel en enterprise-compatibel mobiel besturingssysteem voor een groot aantal gebruikssituaties verhoogd. In een Gartner-rapport van 2019 ontving het Knox-platform 27 van de 30 sterke beoordelingen.

Samsung Enterprise

Speciaal voor de zakelijke markt biedt Samsung nu Enterprise Editions van de nieuwste telefoons aan. Dit zijn de best beveiligde smartphones voor uw business. Hiermee verzekert u zich van veilig gebruik, eenvoudig beheer en optimale grip op uw mobiele omgeving. Deze totaaloplossing voor uw zakelijke telefonie is inclusief 4 jaar security- en firmware updates, 4 jaar E-FOTA on MDM en 4 jaar Knox Configure.
Benieuwd naar de Samsung Enterprise Edtitions? Lees dan hier verder.


Ontdek de mogelijkheden van Samsung Knox

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Knox Configure

Met de Knox Configure-
software kunt u een groot
aantal mobiele devices op afstand integraal beheren. Dat werkt heel eenvoudig via de Knox Configure webportal. Lees meer

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Knox Mobile Enrollment

Knox Mobile Enrollment is een zero-touch implementatieservice waarmee u snel een groot aantal Android-apparaten kunt inschrijven voor uw MDM/ EMM voor zakelijk gebruik. Lees meer

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Knox Manage

Knox manage is cloud gebaseerde Enterprise Mobility Management-oplossing die is geoptimaliseerd voor zakelijke klanten om medewerkers apparaten flexibel en gedetailleerd te beheren en bewaken.
Lees meer

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Knox Platform for Enterprise

Knox Platform for Enterprise (KPE) is een militaire mobiele oplossing voor IT-beheerders voor het beheren en beveiligen van Samsung Android-telefoons, tablets en Tizen-horloges voor bedrijven. Lees meer

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Knox E-FOTA

Via E-FOTA rolt u snel en eenvoudig firmware uit naar alle gekoppelde devices. U kunt E-FOTA gebruiken in combinatie met een groot aantal verschillende Mobile Device Management (MDM)-oplossingen. Lees meer

  Knox configuratie

  Apparaten confugureren zonder unboxing

  Configureer op afstand Samsung-telefoons en -tablets in bulk en stem ze af op specifieke behoeften. Maak aangepaste apparaten met unieke profielen, instellingen, beperkingen, apps en andere inhoud. Ingeschreven apparaten ontvangen ze automatisch via wifi en mobiele data.
  Stem apparaten automatisch en naadloos af op specifieke bedrijfsinstellingen tijdens de initiële apparaat configuratie.


  Maak speciaal gebouwde apparaten

  Met onze robuuste apparaat configurator kunt u telefoons en tablets afstemmen op de modus voor een enkele app, de winkelmodus of andere specifieke zakelijke instellingen tijdens de initiële apparaat configuratie. Wijzig een breed scala aan apparaat instellingen op granulair niveau en neem de volledige controle over apparaten die aansprakelijk zijn voor bedrijven.
  Contact »

  Mobile Enrollment

  Mobile Enrollment

  Voeg in één keer duizenden Samsung-apparaten toe aan uw onderneming, zonder dat u ze handmatig hoeft te registreren. Uw gebruikers schakelen gewoon hun apparaten in en maken verbinding met het netwerk om zich in te schrijven bij uw enterprise mobility management (MDM / EMM) -aanbieder.

  Snelle en naadloze implementatie

  Knox Mobile Enrollment is een zero-touch implementatieservice waarmee u snel een groot aantal Android-apparaten kunt inschrijven voor uw MDM / EMM voor zakelijk gebruik. Zodra een IT-beheerder een apparaat bij de service registreert, moet de apparaatgebruiker het gewoon inschakelen en verbinding maken met Wi-Fi of 3G / 4G tijdens het eerste installatieproces van het apparaat.
  Contact »

  Beheren

  Snelle en eenvoudige implementatie

  Beheer een vloot apparaten met een cloudgebaseerde EMM-oplossing die de bedrijfsefficiëntie verhoogt en bedrijfsgegevens beveiligt. Knox Manage kan elk Android-, iOS- of Windows 10-apparaat beheren, maar is het veiligst op Samsung Galaxy-apparaten die zijn geïntegreerd in het Knox-platform.

  Met het cloudgebaseerde commandocentrum van Knox Manage kunnen IT-beheerders apparaatinstellingen op afstand beheren en configureren. Het vereist geen systeemintegratie, waardoor beheerders hun bedrijfsomgeving snel en gemakkelijk kunnen opzetten.

   

  Gebruikmakend van de Samsung Knox Mobile Enrollment-service, vermindert de automatische client-installatie en -inschrijving van Knox Manage de implementatietijd aanzienlijk. En de ingebouwde hulpmiddelen helpen gebruikers apparaten in kioskmodus in te stellen zonder extra ontwikkelingswerk.

  Robuuste beheersbaarheid

  Smartphones zijn draagbare krachtpatsers, maar met Knox Manage kan een onderneming beperken hoe deze apparaten worden gebruikt om het lekken van vertrouwelijke bedrijfsgegevens door werknemers die onbedoelde acties uitvoeren te voorkomen. Meer dan 280 beleidsregels zijn beschikbaar, waaronder whitelisting en blacklisting van apps of websites, evenals het pushen van vereiste apps of bestanden.

   

  IT-beheerders kunnen ook apparaten beheren op basis van vooraf gedefinieerde gebeurtenissen, bijvoorbeeld door de toegang tot camera's op de telefoons van werknemers tijdens werkuren te blokkeren of een uitzonderingsbeleid voor een bepaalde tijd voor een bepaalde tijd vast te stellen


  Met realtime apparaatbewaking kunnen IT-beheerders de huidige op GPS gebaseerde locatie van alle beheerde apparaten (met toestemming van de werknemer) volgen en alle apparaateigenaren berichten sturen zonder hun telefoonnummers te hoeven gebruiken.
  Contact »

  Platform for enterprise

  KPE gaat verder dan enterprise

  Knox Platform for Enterprise (KPE) is een militaire mobiele oplossing voor IT-beheerders voor het beheren en beveiligen van Samsung Android-telefoons, tablets en Tizen-horloges voor bedrijven.

  KPE biedt een set geavanceerde en unieke functies voor beveiligingsbeheer van mobiele apparaten aan het onderliggende Android-besturingssysteem, voor zakelijke klanten en partners die hogere beveiligingsstandaarden vereisen.

  De Knox Platform voor Enterprise-oplossing biedt een robuuste set functies bovenop het kernplatform van Android Enterprise, om gaten in de beveiliging en het beheer te vullen en te voldoen aan de strenge eisen van sterk gereguleerde industrieën.  Robuuste gegevensbescherming

  Knox Platform for Enterprise beschermt op unieke wijze gegevens in rust door deze niet alleen te coderen wanneer een apparaat is uitgeschakeld, maar ook wanneer het is ingeschakeld maar is vergrendeld. Het biedt ook verdere bescherming doordat bedrijfsgegevens kunnen worden geïsoleerd in beveiligde app / gegevenscontainers , zoals Work Profile, die afzonderlijk met de rest van het apparaat kunnen worden beheerd met beveiligingsbeleid.

  Om gegevens tijdens het transport te beveiligen, biedt KPE verschillende gedifferentieerde en nog veiligere VPN-opties , zoals per app / container en apparaatbrede VPN, VPN op aanvraag, VPN on-premise bypass, HTTP-proxy via VPN en VPN-chaining.
  Contact »

  Knox E-FOTA

  Werk besturingssysteemversies bij

  Knox Enterprise Firmware-Over-The-Air is een zakelijke oplossing waarmee u firmwareversies op mobiele apparaten van Samsung kunt beheren om de kostenefficiëntie te maximaliseren. Zorg ervoor dat de nieuwste beveiligingspatches vKnoolgens schema op apparaten worden geïmplementeerd. IT-beheerders kunnen updates testen voordat ze worden geïmplementeerd, wat zorgt voor compatibiliteit tussen interne apps en nieuwe OS-versies.

  Geen gebruikersinteractie nodig

  Met Knox E-FOTA kunnen IT-beheerders een OS-versie kiezen om compatibiliteit met interne apps te garanderen. Zonder deze service zijn OS-updates geblokkeerd of alleen toegestaan ​​voor upgrades naar de nieuwste versie.

  IT-beheerders kunnen Android-besturingssysteemversies op apparaten bijwerken zonder eindgebruikers te onderbreken. Hierdoor kunnen IT-beheerders OS-versies ook op apparaten zonder toezicht besturen.
  Contact »